Windows

Snel Een Screenshot Maken

Selecteer vervolgens op het hoofdscherm de knop “Gebied selecteren” om het gebied te selecteren dat u op het scherm wilt opnemen. Klik vervolgens op de rode cirkel om de opname te starten. Op het hoofdscherm ziet u de knoppen “Video vastleggen”, “Game vastleggen”, “Screenshot” en “Audio vastleggen”. Klik op de knop “Video vastleggen” en selecteer de knop “Aangepast gebied”. http://driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/intel/d945gpr En kies vervolgens het gedeelte van uw scherm dat u wilt opnemen.

De antivirus software van Bullguard is zeer gebruiksvriendelijk. Na wat meer verdiepen in de software van Bullguard heb ik besloten voor Bullguard Internet Security te gaan. Ik had gelezen dat Bullguard gebruik maakt van de virusdefinities van Bitdefender.

Vind Een Beveiliging En Antivirus

De gratis variant gebruikt ook dezelfde technieken en databases om virussen en malware te detecteren en te bestrijden. Het programma biedt goede bescherming, maar Microsoft Defender is niet krachtig genoeg om je Windows-apparaat tegen de nieuwste cyberdreigingen te verdedigen. Ik wil je afraden om Microsoft Defender als enige antivirusprogramma te gebruiken omdat de software enkele functies mist die wel bij andere gratis pakketten zijn inbegrepen.

  • Wil je vooral een goede bescherming, wil je de mogelijkheid hebben zelf instellingen aan te passen?
  • Hierdoor is de virusscanner van AVG in staat om te werken met de meest moderne technieken.
  • Super eenvoudige aankoop en installatie procedure zoals beschreven op deze website.

Meldingen die er doorgaans eigenlijk niet toe doen, maar die voor menig computergebruiker wel degelijk voor verwarring kunnen zorgen. Eh ik krijg geen venster van defender als ik de uitleg volg, alleen een venster dat Windows-beveiliging heet. Clunk Eastwood Ik heb tot nog toe geen goede ervaringen met de Ransomwarebescherming van Windows Defender. De consumentenbond moet wasmachines en wasdrogers testen. Voor de rest is MS Defender uitstekend, dus samen een prima en gratis beveiliging.

Scherm Opnemen Op Windows 10 Zonder Xbox

Vervolgens kun je altijd vanuit het bedieningspaneel de schermopname-functie starten. Zodra je opneemt zie je een rode balk verschijnen. Om de schermopname te stoppen, klik je of op de rode balk, of je doet dit weer via het bedieningspaneel.

Als er een ander opslagapparaat is aangesloten, kan het zijn dat de laptop probeert op te starten vanaf een besturingssysteem dat er niet is. Wat hij zegt, controleer allereerst of het wit in de bios ook werkelijk als wit wordt weergegeven. Desnoods laad je de veilige modus, dan zie je ook veel wit voorbij komen en kun je ook direct driver en andere OS oorzaken uitsluiten. Een andere pc proberen kan ook veel duidelijkheid geven.

Ik moest dan ook het woord “gebruikershandleiding” even googelen. De headset zit verpakt in anti-statisch verpakkingsmateriaal. De microfoon komt ook apart verpakt en dit allemaal ook netjes in anti-statisch materiaal. Hoe en of deze headset daadwerkelijk gemakkelijk in gebruik is, gaan we bekijken bij de praktijkervaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *